2°C | Amsterdam

Cabaret in Cultuurschuur Wieringerwerf


WIERINGERWERF – “Twee dames. Twee theatermakers. Twee keer kleinkunst, maar dan anders”. Zondagmiddag 15 januari betreden op uitnodiging van de Culturele Raad Wieringermeer de veelbelovende kleinkunstenaars, Frédérique Arnold en Jessica Kaasschieter het podium in de Theaterzaal van de Cultuurschuur. Met hun teksten en muziek weten ze overal het publiek aan zich te binden.
Beide dames nemen met een solo voorstelling op geheel eigen wijze hun wereld onder de loep. Frédérique, finaliste van het Schagens cabaretfestival 2015,  zoekt in  “De Levensgenieter” via herinneringen, voorwerpen en mensen naar een groots en meeslepend leven. Haar zelfgeschreven teksten en muziek ontroeren, prikkelen en inspireren.
Jessica heeft door de chaos om zich heen behoefte aan structuur en helderheid. In “Mag ik even?” onderzoekt en deelt ze haar vragen en inzichten met het publiek. Daarbij gaat ze confrontaties en uitdagingen niet uit de weg en vooral niet de humor. Want ze neemt zichzelf niet te serieus.
Cristian Valkenburg begeleidt haar op de piano en de regie is in handen van Eliane Feijen. Voor de liefhebbers een prachtige voorstelling om in de agenda te zetten!

  • Zondagmiddag 15 januari, aanvang 15.00 uur. Entree € 10,00.
  • Cultuurschuur, Loggersplein 1 te Wieringerwerf.
  • Plaatsen reserveren mag via [email protected] ,
  • telefonisch bij Roelie Schiere, 0227 58 1781 of voor aanvang bij de zaal.

Related Articles

In Nederland wordt Moederdag gevierd op de tweede zondag van mei. Dit jaar is dat op 8 mei. Moeders krijgen bloemen, kaarten, en vaak

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.