2°C | Amsterdam

Corona Hollands Kroon

Corona update Hollands Kroon 23 maart

HOLLANDS KROON – De afgelopen 24 uur zijn in Hollands Kroon 20 nieuwe positieve coronatesten afgenomen, 10 minder dan afgelopen maandag. Er zijn geen sterfgevallen gemeld maar wel is 1 inwoner in het ziekenhuis opgenomen. Het gemiddelde aantal positief geteste mensen per 100.000 inwoners is  nu 41,3.

In de regio van de Veiligheidsregio Noord-Holland Noord is het risico nog steeds onveranderd zeer ernstig. Dit is het risiconiveau dat nu geldt in deze regio. Het risiconiveau wordt elke twee weken bepaald op basis van het aantal ziekenhuisopnames en het aantal positieve testen van dat moment. Dit risiconiveau is bepaald op 17 maart, op basis van de cijfers van 8 maart t/m 14 maart. Rond 30 maart wordt het risiconiveau opnieuw bepaald, meldt het RIVM

Corona landelijk

Landelijk zijn er de afgelopen 24 uur 5.636 nieuwe Covid-19 besmettingen gemeld, en zijn er nu 113.172 besmettelijke mensen in Nederland. Het reproductiegetal is iets gedaald, van 1.13 naar 1.11, wat wil zeggen dat elke 100 mensen die besmet zijn met het Covid-19 virus 111 andere mensen besmetten. De afgelopen 24 uur zijn er in Nederland 49 mensen overleden aan de gevolgen van het covid-19 virus, zijn er 318 mensen opgenomen in het ziekenhuis waarvan 43 op de intensive care.  Het aantal prikken dat tot vanochtend 10 uur is gezet is 2.1222.429.

Corona overzicht Noordkop

  • Texel: 1 positief geteste inwoner, 1 meer dan maandag, geen sterfgevallen, geen ziekenhuisopnames
  • Den Helder: 35 positief geteste inwoners, 4 minder dan maandag, geen sterfgevallen, 2 ziekenhuisopnames
  • Schagen: 21 positief geteste inwoners, 7 meer dan maandag, geen sterfgevallen, 1 ziekenhuisopname

Tijdens de persconferentie van vanavond zal premier Rutte en minister de Jonge vrijwel geen versoepelingen gaan aankondigen, wel gaan mogelijk de avondklok iets later in, niet om 21.00 uur maar om 22.00 uur. De avondklok zelf wordt wel verlengd waarschijnlijk tot 5 april.

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk en voedzaam recept? Zoek niet verder! Ons borstplaat recept is perfect voor elke gelegenheid. Het is makkelijk te maken,

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.