Hollands Kroon -Ook in Hollands Kroon neemt Buurtzorg cliënten en medewerkers van de failliete thuiszorgorganisatie TSN over. Dat heeft de gemeente vandaag laten weten.

Dat betekent dat de ongeveer 150 cliënten die zorg kregen van TSN zich geen zorgen hoeven te maken over de voortzetting van hun huishoudelijke hulp. Het gaat hierbij om uitgebreide huishoudelijke hulp voor mensen die moeite hebben om het huishouden te organiseren (HH2). Buurtzorg neemt ook de 40 medewerkers van TSN over die deze zorg verlenen,meldt NH.
Eerder deze week lieten vijf gemeenten in de regio Zaanstreek-Waterland al weten met Buurtzorg in zee te gaan.Thuiszorgmedewerkers voeren sinds afgelopen vrijdag actie in Hollands Kroon. Ze hebben aan onze verslaggever laten weten dat ze blij zijn dat een deel van het personeel wordt overgenomen. Vanavond wordt de thuiszorg besproken in de gemeenteraad. De thuiszorgmedewerkers hopen dat de gemeente besluit om alle huishoudelijke hulp in het pakket te houden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Previous post Lezing Voeding is Gezondheid door Mike Donkers
Next post Deen haalt smikkelsalade uit de schappen, stukjes plastic aangetroffen

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.