2°C | Amsterdam

Detra Bar Middenmeer wordt Poolse Discotheek


MIDDENMEER – Dada Entertainment, een organisatie die vooral feesten organiseert, heeft overeenstemming weten te bereiken met de eigenaar van de Detra Bar om straks elke zaterdagavond een ‘Poolse Disco’ te organiseren, meldt het NHD.
Daan Smal, één van de organisatoren van Dada Entertainment, zegt tegen de krant dat er veel vraag is naar dit soort avonden vanuit de Poolse gemeenschap, en in Hollands Kroon wonen veel Polen dus de verwachting is dat het heel druk gaat worden.
Voorheen werden deze avonden gehouden in discotheek De Houten Herberg in De Goorn waar dan elke zaterdagavond zeker 200 mensen op af kwamen, maar eigenaar Aard de Decker liep al langere tijd met plannen rond om de boel te sluiten waardoor Daan Smal en zijn compagnon Danny van den Burg op zoek moesten naar een nieuwe lokatie.
Deze hebben ze nu gevonden in de Detra Bar in Middenmeer waarvan het kroeg gedeelte niet wordt gebruikt en de rest van het pand als snackbar fungeert. De huidige eigenaar is van chinese afkomst die weinig affiniteit heeft met de kroeg maar wel een heel goed lopende snackbar heeft.
De Detra Bar heeft 2 zalen wat goed uitkomt zegt Daan Smal, want de Polen houden van 2 soorten muziek, volksmuziek en disco en wij kunnen dit nu prima aan gaan bieden aan de bezoekers. Over de slechte naam van de Polen in het uitgaansleven zegt Smal dat dit onterecht is, de buurt zal geen hinder ondervinden van deze avonden alleen zal het wel weer wennen zijn dat de Detra Bar nu ook gewoon weer een kroeg/disco gaat worden. Smal laat uit voorzorg vier beveiligers rondlopen waarvan één Nederlands spreekt.
De eerste Poolse disco start medio augustus.

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.