2°C | Amsterdam

Durfal Jo Heijne springt op zijn 95ste nog uit een vliegtuig

TEXEL – Hij is 91 jaar, maar laat zich niet tegenhouden door zijn leeftijd. Vandaag maakte Jo Heijne uit Heemskerk een parachutesprong boven Texel.

Jo Heijne ziet er ontspannen uit. Hij maakt vandaag met zijn dochter, kleinzoon en schoondochter een parachutesprong bij Paracentrum Texel. En het is niet zijn eerste keer.
“Waarom zou je het niet doen? Het heeft niks met leeftijd te maken”, vertelt hij. “Als je het op je veertigste niet durft is het geen schande.”
Verjaardagscadeau
“Toen ik 80 werd vroegen ze me wat ik wou hebben voor mijn verjaardag. Ik zei doe maar zo’n parachutesprong.” Sindsdien springt hij om de vijf jaar. Maar nu hij 91 is, stapt hij toch maar een keertje extra uit het vliegtuig. De jaren beginnen te tellen.

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.