2°C | Amsterdam

DWOW zwaar onderuit tegen Texel’94

Wieringerwerf – Leek het in het begin van de wedstrijd nog prima te verlopen voor het team uit Wieringerwerf hoe anders kan het na 20 minuten verlopen. Alsof iemand een schakelaar overhaalde bij de spelers van Texel’94 toen deze de openingsdoelpunt scoorden.
Vanaf dat moment liepen de 11 van DWOW achter de feiten aan en kreeg vooral in de tweede helft Texel’94 zoveel kansen dat de 0-5 eindstand veel hoger had kunnen uitpakken. Voor de Texelaars eindelijk weer eens een overwinning maar de klap kwam hard aan in Wieringerwerf. Trainer Eric van Geemen was dan ook zachtjes uitgedrukt niet bij met het spel van zijn 11-tal. 
Trainer Visser van Texel’94 was juist zeer uitgelaten met de overwinning, de laatste stamde uit november 2015, en hoopt nog steeds de nacompetitie te kunnen bereiken met zijn 11-tal.

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.