2°C | Amsterdam

Einde aan de 1.5 meter regel, maar wel coronatoegangsbewijs voor horeca en theater

HOLLANDS KROON – Dat is de uitkomst van het kabinetsoverleg in het Catshuis zondagmiddag. De 1.5 meter afstandsregel wordt per 25 september afgeschaft maar daarvoor in de plaats komt de coronatoegangsbewijs voor o.a. de horeca, bioscopen en theaters. Bronnen rondom het kabinet laten dit weten.

Wat er met de nachthoreca en met de evenementensector gaat gebeuren is nog onduidelijk, wel duidelijk is dat daar nog over overlegd wordt en er nog niets besloten is. Het kabinet gaat voor deze sector zoeken naar een oplossing. Ook de openingstijden blijven zoals ze nu zijn, tot 00.00 uur ’s nachts open daarna dicht tot 06.00 uur.

Nog ruim 1.8 miljoen mensen hebben nog geen vaccin genomen of gaan deze niet nemen, het kabinet wil een nieuwe uitbreek voorkomen door het coronapaspoort in te gaan voeren.

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk berenklauw recept? Berenklauw is een plant die al eeuwenlang in de traditionele geneeskunde wordt gebruikt. Het is een krachtig

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.