2°C | Amsterdam

Expositie Skager AC Cultuurschuur Wieringerwerf.

WIERINGERWERF – In de Cultuurschuur te Wieringerwerf  wordt van 1 oktober tot en met 31 oktober 2016  een expositie gehouden. Dinsdag 4 oktober van 13.00 uur tot 15.00 uur wordt er nog een officieel tintje aangegeven met een officiële opening speciaal voor de kunstenaars en aanverwanten.
Met trots presenteert Het Skager AC daar al hun gemaakte kunstwerken.
“Meedoen in Schagen en omgeving”: daar staat het Skager AC vierkant achter, daar bieden ze een breed scala aan dagactiviteiten, (begeleid) werk, trainingen en lotgenotencontact. Of je nu een lichamelijke of verstandelijke beperking hebt, een chronische ziekte als MS of Parkinson of Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH), er is zeker een activiteit of werkplek die bij deze mensen past.
Skager AC heeft door heel Schagen en Warmenhuizen locaties en werkplekken met elk hun eigen activiteiten en dienstverlening. Voor mensen met afasie bieden ze daar ook specifieke activiteiten: o.a. SMTA-therapie en de afasiebehandelgroep.
U vindt de Cultuurschuur aan het Loggersplein 1, 1771 CE in Wieringerwerf.

Related Articles

Houdt u van chocolade? Dit recept is voor al jullie chocoladeliefhebbers die er zijn. Het is een heerlijke en makkelijke manier om chocoladeletters te
Weinig dingen in het leven zijn zo typisch Nederlands als het jaarlijkse Pinkpop Festival. Drie dagen lang verandert het stadje Landgraaf bij Maastricht elk

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.