2°C | Amsterdam

Extra feestelijke opening VUE bioscoop Hoorn

HOORN – Om te vieren dat de bioscopen weer open mogen, is het op zaterdag 5 juni extra feestelijk in alle vestigingen van Vue. De eer om officieel de deuren van Vue te openen is aan de eerste bezoeker die voor de deur staat met een geldig ticket voor de eerste voorstelling. De opening zal om 12:00 uur plaatsvinden. Nadat het oranje lint is doorgeknipt, ontvangt de bezoeker bloemen, champagne en een giftcard voor een gratis vervolgbezoek inclusief hapje en drankje. Voor alle bezoekers die op 5 juni een avondvoorstelling bezoeken, staat ook een welkomstdrankje klaar. 

Dat de bioscoop nog altijd even populair is, blijkt uit het feit dat er massaal kaarten werden gekocht door bezoekers. Sinds de voorverkoop op zaterdagochtend weer van start is gegaan, zijn er al meer dan 3500 tickets verkocht. Vue draait vanaf zaterdag films als De Slag om de Schelde, Bon Bini: Judeska, Nobody en Pieter Konijn op de Vlucht. Het personeel van de vestigingen van Vue zijn goed voorbereid op de ontvangst van de eerste bezoekers van 2021 en zullen er voor zorgen dat iedereen een prettige, veilige bioscoopervaring heeft. Vue ontvangt maximaal 50 mensen per zaal, ticketverkoop vindt zo veel mogelijk online plaats en een medewerker verwijst de bezoekers naar een plek in de zaal om de 1,5 meter afstand te kunnen bewaken. 

Ron Sterk, directeur Vue Nederland: “We zijn heel blij dat we onze bezoekers weer mogen ontvangen in onze bioscopen en dat we hen weer een echt uitje kunnen aanbieden. De magie van de bioscoop is thuis niet te evenaren en we hebben allemaal de behoefte er weer op uit te kunnen gaan. Ik kijk er dan ook zeer naar uit om onze prachtige (VIP) stoelen weer gevuld te zien worden. Het belooft ook echt een geweldig jaar te worden met films als Fast & Furious 9, Jungle Cruise. The Hitmans Wifes Bodyguard, The Suicide Squad, James Bond: No Time to Die, Top Gun, SOOF 3, Bon Bini 3.” 

Voor de trouwe Movie Passers heeft Vue nog een extra aanbieding, zij ontvangen een voucher die zij twee weken lang kunnen inwisselen voor een gratis verse popcorn.  

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.