2°C | Amsterdam

Foto-expositie Alexander Khimushin

WIERINGERWERF – Van 30 oktober tot en met 29 november zal er in het cultureel centrum “De Cultuurschuur” te Wieringerwerf een foto-expositie te zien zijn van de Siberische fotograaf Alexander Khimushin. De expositie wordt georganiseerd door Stichting: Growing Seeds Worldwide Foundation (GSWF)

Alexander Khimushin is een reizende etnografisch fotograaf, geboren en getogen in Sakha (Yakutia) – de koudste regio ter wereld en een van de meest geïsoleerde regio’s van Siberië. 12 jaar geleden pakte hij een rugzak en begon aan een reis die tot op de dag van vandaag voortduurt, alleenreizend naar de meest afgelegen en ontoegankelijke uithoeken van de wereld. Het bezoeken van inheemse mensen en leren over hun culturen en traditionele manieren van leven is de meest inspirerende ervaring van zijn leven geworden. De afgelopen jaren heeft hij zich toegewijd aan het “The World In Faces” fotoproject dat de ongelooflijke diversiteit van onze multiculturele wereld laat zien door middel van fotoportretten en persoonlijke verhalen van inheemse volkeren.

Alexander heeft er zijn missie van gemaakt om de wereld te vertellen over deze unieke mensen en hun oude culturen, om hun wijsheid te delen, hun gezichten te laten zien en hun verhalen te vertellen. Hij hoopt dat zijn fotoproject een oproep tot actie zal zijn om de wegen en rechten van inheemse volkeren te erkennen en te beschermen, en wereldwijd bewustzijn te creëren over de strijd, de wereldbeelden en hun veerkracht van deze mensen.

Samenwerking tussen Alexander Khimushin en Monique Wijngaarde -Bekema de oprichtster van Stichting:  GSWF

Related Articles

Wie houdt er niet van hagelslag? Deze heerlijke Hollandse lekkernij is perfect als ontbijt of als tussendoortje en is er in tonnen verschillende smaken.

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.