2°C | Amsterdam

Geen succes voor Succes in bekertoernooi, Alkmaarse Boys maatje te groot

WIERINGEN – Het bekeravontuur voor Succes stopte bij Alkmaarsche Boys. ,,Maar met de borst vooruit’’, sprak de apetrotse trainer Jan Loew na de 3-2 nederlaag.
Het verschil van twee niveaus kwam geen moment aan het kunstlicht. ,,Ik denk dat ze ons enigszins hadden onderschat’’, kon Loew in de wedstrijd lezen. Waar zijn ploeg voetballend niet onderdeed voor de thuisclub, die bovendien wel gewend was aan dit kunstgras waar de Wieringers eerst mee om moesten leren gaan. ,,De bal rolde een stuk sneller waardoor er sprake was van een veel hoger tempo dan we gewend zijn.’’
Het lag, vond Loew, ook vooral aan Succes dat Alkmaarsche Boys binnen een kwartier met 2-0 leidde. Stef de Koning met een vrije trap maar net voorlangs en een kopbal van Toine Bugel die van de doellijn werd gehaald, gaven al een signaal af. Maar Bart de Kleine zorgde alsnog voor de 2-1 ruststand. Daarna kwam Alkmaarsche Boys uit een voor Loew omstreden penalty weer op een marge van twee. ,,Maar wij bleven voetballen met het idee dat er iets te halen viel.’’ Bijna werd de bezoekende ploeg nog beloond voor die spelopvatting. Want na de 3-2 van weer Bart de Kleine raakte Jeroen Norder in de slotfase nog de lat.
,,Het kwam uiteindelijk niet tot strafschoppen’’, zei Loew. ,,Maar dat zou zeker niet onverdiend zijn geweest.’’

Related Articles

In Nederland wordt Moederdag gevierd op de tweede zondag van mei. Dit jaar is dat op 8 mei. Moeders krijgen bloemen, kaarten, en vaak

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.