2°C | Amsterdam

Gezellige braderie en kunstmarkt rond open podium

Regio – In Medemblik en omstreken barst het van het talent! Daarom wordt zaterdag 16 juli a.s. een open podium en kunstmarkt georganiseerd. Maar liefst 16 artiesten verzorgen op het podium in het Bagijnhof een optreden. Instrumentaal, dans en zang, allerlei vormen komen aan bod. In het Van Houweningenpark tonen getalenteerde kunstenaars uit de omgeving hun werk. In het sfeervolle park vindt u een expositie van schilderijen, keramische objecten, kartonnage, handgemaakte sierraden, textiele vormen en ander werk.
Rond het open podium vindt van 10.00u tot 17.00u in  het Bagijnhof een gezellige braderie plaats met een gevarieerd aanbod kramen. De Kunst&Open podium Zomermarkt is een evenement van STEM. Voor meer informatie over de Zomermarkten en het open podium, zie www.stemmedemblik.nl of facebook.com/zomermarkten.
Programma open podium:

Hans Lub & Malou Ros 11.00u
John Moolevliet 11.30u
NH Jong 12.00u
Rico Eringaard 12.15u
Koos Konijn 12.30u
Lianne Bakker 13.00u
Emiel Huisman 13.30u
Joyce van der Lee 14.00u
Noa Zwan 14.30u
Annika Kerckhaert 15.00u
Amy Moolevliet 15.30u
Steve Langreder 16.00u

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.