Handbaldames ZAP verliezen nipt van s.v. Westfriezen

BREEZAND – In een spannende en gelijkmatig opgaande wedstrijd wisten de handbaldames van ZAP net niet de volle winst naar zich toe te trekken. De ploeg uit Zwaag had een sterke start waarna er na 10 minuten al 3 – 6 op het scorebord stond.

ZAP begon in de wedstrijd te komen en door een paar mooie counters wisten de handbaldames de stand om te buiten en gingen de beide ploegen met 11-10 de rust in.

De tweede helft kent 1 grote winnaar, het publiek, in een spannende wedstrijd met veel spektakel gingen de ploegen gelijk op met scoren tot de stand van 15-15, toen begon de doelpuntenmachine aan beide kanten wat te haperen.

Joëlle Stolker van s.v. Westfriezen probeerde nog een doelpaal van ZAP te versplinteren met een vernietigende uithaal en bracht de stand op 17-19 voor de handbaldames uit Zwaag, maar nog steeds gaven de meiden van ZAP zich niet gewonnen en bleven counteren tot 22-23 waarna ZAP besloot de keeper als veldspeelster in te gaan zetten om met een alles of niets poging proberen de winst naar zich toe te trekken. Helaas viel het doelpunt aan de verkeerde kant 22-24 en vlak voor het fluitsignaal viel ook nog de 22-25..