KOLHORN – Na ruim anderhalf jaar geen concert gegeven te hebben, gaat Harmonie De Eendracht er weer voor. Sinds de zomervakantie worden de repetities weer goed bezocht en na de laatste versoepelingen bleek het mogelijk weer een concert te geven. Een aantal leden heeft ook al kunnen optreden. Zij hebben meegewerkt aan de Muziekinstuif in de Cultuurschuur te Wieringerwerf. Samen met Fanfare Creona hebben ze de Circus Suite uitgevoerd voor een jong publiek. Fijn om ook de jeugd weer kennis te laten maken met muziek en ze enthousiast te krijgen om ook zelf muziek te maken.

Op 30 oktober gaan het opleidingsorkest en het A-orkest weer voor u optreden. Het thema, hoe kan het ook anders, luidt: ‘Yess, we kunnen weer!!’. We hebben een gevarieerd programma waarbij ons opleidingsorkest zal starten. Daarna volgt het A-orkest met een prachtige Hymne gevolgd door diverse vlotte en opzwepende muziekstukken.

Wij nodigen u van harte uit om ons te komen beluisteren in de Laurenskerk in Kolhorn waar de deuren voor het publiek vanaf 19.30 open zijn en het concert aanvangt om 20.00 uur. De entree is 5 euro en daarvoor krijgt u ook vooraf een kopje koffie of thee. We hebben gekozen voor een wat korter programma, er is geen pauze. Na het concert napraten kan onder het genot van een drankje.  Reserveren is mogelijk via eendrachtkolhorn@gmail.com .

Voor het concert gelden de door de overheid opgestelde coronaregels. Dit betekent dat u als publiek alleen toegang heeft met een coronatoegangsbewijs. Het bestuur hoopt op uw begrip hiervoor.

Previous post Koop nu alvast uw Sinterklaas en kerstkadootjes, de prijs gaat steeds verder omhoog
Next post Hollands Kroon Actueel gaat over in andere handen

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.