2°C | Amsterdam

Herbouw Wit Flowerbulbs vordert gestaag!

MOERBEEK – Het door brand verwoeste bedrijf van Wit Flowerbulbs in de Moerbeek ziet de toekomst weer met vertrouwen tegemoet. De tulpen zijn inmiddels allemaal gekopt en de opbrengst ziet er vooralsnog veel belovend uit, al kunnen de bollen hier in de omtrek gerust wat water gebruiken.

De beregeningsinstallaties draaien op volle toeren om de groei zoveel mogelijk te bevorderen. Wat de opstallen en het interieur betreft gaat alles ook voorspoedig en zal wanneer de oogst binnenkort van ’t land afkomt op de cellen na op orde zijn.

Lees ook: Brandweer geeft sein ‘brand meester’bij grote brand Moerbeek, wel opletten voor roetdeeltjes

Bij de brand is destijds drieduizend vierkante meter vloeroppervlak verloren gegaan, daar wordt nu een complex van vijfduizend vierkante meter gerealiseerd. Het terrein is inmiddels alweer van asfalt voorzien, en de verloren gegane kuubkisten zijn weer aangezuiverd dus wat dat betreft is Wit Flowerbulbs met z’n werknemers er straks helemaal klaar voor.

Foto’s: Theo Moras

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.