Hollands Kroon gaat interactief de mening van haar inwoners peilen

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Hollands Kroon – De gemeente gaat het interactieve programma Argu gebruiken om over tal van zaken de mening van inwoners te peilen. Via Argu kunnen inwoners online hun mening geven, stellingen deponeren en reageren op stellingen van anderen. Ook kan het aantal voor- en tegenstanders van een stelling worden gepeild.

Nieuwe inzichten

Argu kan het college nieuwe inzichten geven over actuele kwesties. Natuurlijk wegen burgemeester en wethouders zaken altijd zorgvuldig af. En nieuwe inzichten vanuit de samenleving kunnen erg bruikbaar zijn bij die afweging. Inwoners dragen per slot van rekening erg veel kennis en ervaring met zich mee.

Blij

Wethouder Frits Westerkamp is erg blij met de introductie van Argu. “Via dit programma kunnen inwoners echt hun mening geven. En ze kunnen ook met elkaar in gesprek. Op die manier krijg je meningen en ideeën waar je als bestuur werkelijk iets aan hebt. Bovendien is Argu ook nog eens erg gebruiksvriendelijk. We verwachten echt dat dit één van de middelen is om veel uit onze samenleving te halen”, zegt Westerkamp. 
Op www.argu.co is te zien hoe het programma Argu werkt.

Share this article

Related posts

Category

Category

Category

Category