2°C | Amsterdam

Hollands Kroon gaat interactief de mening van haar inwoners peilen

Hollands Kroon – De gemeente gaat het interactieve programma Argu gebruiken om over tal van zaken de mening van inwoners te peilen. Via Argu kunnen inwoners online hun mening geven, stellingen deponeren en reageren op stellingen van anderen. Ook kan het aantal voor- en tegenstanders van een stelling worden gepeild.

Nieuwe inzichten

Argu kan het college nieuwe inzichten geven over actuele kwesties. Natuurlijk wegen burgemeester en wethouders zaken altijd zorgvuldig af. En nieuwe inzichten vanuit de samenleving kunnen erg bruikbaar zijn bij die afweging. Inwoners dragen per slot van rekening erg veel kennis en ervaring met zich mee.

Blij

Wethouder Frits Westerkamp is erg blij met de introductie van Argu. “Via dit programma kunnen inwoners echt hun mening geven. En ze kunnen ook met elkaar in gesprek. Op die manier krijg je meningen en ideeën waar je als bestuur werkelijk iets aan hebt. Bovendien is Argu ook nog eens erg gebruiksvriendelijk. We verwachten echt dat dit één van de middelen is om veel uit onze samenleving te halen”, zegt Westerkamp. 
Op www.argu.co is te zien hoe het programma Argu werkt.

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.