2°C | Amsterdam

Hollands Kroon: Samenwerken met Stichting Poldertuin voortgezet

Hollands Kroon – Het college heeft besloten om de samenwerking met Stichting Poldertuin voort te zetten, in ieder geval tot 2021.
De stichting die sinds 2014 het beheer voor haar rekening neemt, zet zich in om samen met vele vrijwilligers en de bollensector, ieder najaar duizenden bloembollen te planten met als resultaat een prachtige bloeiende bollentuin in het voorjaar. Het college spreekt haar waardering uit voor de samenwerking van de afgelopen twee jaar en ziet graag dat deze wordt voortgezet.

Opening Poldertuin 9 april

Tijdens de jaarlijkse opening van de Poldertuin op 9 april wordt de nieuwe overeenkomst officieel ondertekend door de voorzitter van de Stichting Poldertuin, de heer Andre Duivenvoorden, en wethouder Theo Groot.

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.