2°C | Amsterdam

Hollands Kroon trekt de knip om ijsbaangebouw Barsingerhorn op te knappen

Hollands Kroon – Het college heeft besloten om de ijsbaanvereniging Barsingerhorn een bijdrage te geven voor het opknappen van het verenigingsgebouw.
Het gebouw wordt niet alleen in de winter gebruikt, maar door het jaar heen ook voor allerlei andere activiteiten, o.a. kermis, kidskamp, baggerdag en jongerensoos. In overleg met de kernbeheerders van de gemeente heeft de vereniging een verzoek bij het college ingediend voor een bijdrage van € 8.800,-.
Het college heeft besloten dit bedrag beschikbaar te stellen. Het budget is ontstaan uit de opbrengsten van de ontwikkeling van een nieuwbouwplan in Barsingerhorn. De gemeente bewaart dit budget voor de inwoners van het dorp totdat er een goede bestemming voor is gevonden, zoals nu voor het opknappen van het ijsbaangebouw.

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.