2°C | Amsterdam

Hollands Kroon zet zoektocht naar geschikte azc-locatie toch voort

HOLLANDS KROON – Jaap Nawijn weet van geen wijken en zet z’n plannen gewoon door. De gemeente Hollands Kroon zet haar speurtocht naar een geschikte locatie voor een asielzoekerscentrum (azc) voort. Zelfs al kapt staatssecretaris Klaas Dijkhoff alle plannen af. Dan nog houd Jaap z’n poot stijf en hoopt drie mogelijke locaties te kunnen presenteren. 
Hollands Kroon zijn de inwoners gevraagd om mee te denken en Nawijn wil dat proces niet staken omdat de gemeente van plan is ook in andere zaken vaker burgers om advies te vragen. Daar heeft misschien wel enigszins gelijk in maar dat geldt voor dingen die echt van belang zijn en niet voor zulke onzin waar hij nu mee bezig is.
Lees ook: Hollands Kroon voor komst AZC, maar waar…
Het is toch niet te filmen wat een zootje slapjanussen zitten er eigenlijk in de raad, beseffen zij dan niet dat de burger zich niet voor de gek laat houden of voor Jaap met de korte achternaam laat zetten. Maar nee hoor Jaap Nawijn heeft weer eens in z’n glazen bol gekeken en denkt hier zelf anders over.
Lees ook: VVD Hollands Kroon: Nee tegen AZC
Dat de gemeenteraad hier op 22 november ook nog over wil vergaderen is helemaal niet te begrijpen. Ze blijven keurig naar zijn pijpen dansen ook al is het niet meer nodig. En dat vind ook burgemeester van Kampen maar dat is de burgemeester van Schagen en die heeft geen glazen bol nodig en kijkt naar de realiteit.

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.