2°C | Amsterdam

Humanitas verzilvert matches van de Beursvloer Hollands Kroon

HOLLANDS KROON – Tijdens de door de Hollands Kroonse Uitdaging georganiseerde Beursvloer Hollands Kroon deed Humanitas Kop van Noord-Holland goede zaken. Zij maakten onder andere matches met Rotary Wieringerland, Microsoft en Team Sportservice. Deze organisaties ondersteunden de Kindervakantieweek. Dit is een vakantieweek voor kinderen waarvoor een vakantie er anders niet inzit. Soms door gezondheid, soms door geldgebrek. Humanitas maakt het dan toch mogelijk dat kinderen een fijne en actieve vakantie beleven.

Bijgaande berichten en foto’s, van de diverse sociale media, verhalen over deze geslaagde matches.

Rotary Wieringerland bedankt!

Tijdens de Kindervakantieweek heeft het keukenteam heerlijke maaltijden kunnen bereiden voor de kinderen en vrijwilligers. Dit mede dankzij een mooie donatie van de Rotary Wieringerland. Deze match is tot stand gekomen tijdens de Beursvloer Hollands Kroon van de Hollands Kroonse Uitdaging.

 

Microsoft bedankt!

Tijdens de Kindervakantieweek is er een activiteit georganiseerd die in het teken stond van duurzaamheid. Kinderen hebben op het strand plastic en andere rommel verzameld en hierbij bijgedragen om de ‘plastic soep’ te verminderen.

Deze activiteit is gefinancierd door Microsoft. Tijdens de Beursvloer Hollands Kroon, georganiseerd door de Hollands Kroonse Uitdaging is deze match met Microsoft tot stand gekomen.

 

Team Sportservice Schagen en Hollands Kroon bedankt!

Humanitas Kop van Noord-Holland vroeg Team Sportservice om mee te werken aan een gezellige sport-, beweeg- en speldag tijdens de Kindervakantieweek. Dat deden zij graag. In Camperduin werd het een gezellige en sportieve boel.

Ook deze match kwam tot stand op de Beursvloer Hollands Kroon, georganiseerd door de Hollands Kroonse Uitdaging.

Foto’s van Facebookpagina Team Sportservice.

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk en voedzaam recept? Zoek niet verder! Ons borstplaat recept is perfect voor elke gelegenheid. Het is makkelijk te maken,

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.