2°C | Amsterdam

IJsbaansaboteurs moeten zich voor maandagavond melden anders beelden online.

REGIO – De overdekte kunstijsbaan Schagen on Ice dreigt beelden openbaar te maken, waarop te zien is hoe twee jongens de stekker van de ijsbaan eruit trekken. Daardoor lag er afgelopen zondag geen ijs, maar een plas water op de baan.
De medewerkers van Schagen on Ice ontdekten de sabotage zondagochtend. “Helaas was dit geen technisch mankement”, schrijft de organisatie op Facebook. “Twee stoere heren hebben ’s nachts de stekker eruit getrokken. Gevolg: heel veel teleurgestelde kindjes.”
Volgens een medewerker zijn de daders twee tieners. De actie van de jongens is vastgelegd op camerabeelden. Als de daders zich niet voor maandagavond melden, zet Schagen on Ice deze beelden op internet. Ook doet het bestuur dan aangifte bij de politie.

Doelbewust

De medewerker laat verder weten dat de jongens ‘zeer doelbewust’ te werk gingen. Ook zou er vaker overlast zijn rondom de ijsbaan. Daarom staat er een gesprek gepland met de wijkagent en enkele hangjongeren uit de buurt.
Foto: Voor de jeugd van Schagen viel er weinig te schaatsen afgelopen zondag (Foto:Schagen on Ice)

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk en voedzaam recept? Zoek niet verder! Ons borstplaat recept is perfect voor elke gelegenheid. Het is makkelijk te maken,
Op zoek naar een heerlijk nieuw recept om uit te proberen? Bokkenpootjes zijn een traditionele Nederlandse traktatie die perfect zijn voor elke gelegenheid. Ze

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.