2°C | Amsterdam

Inschrijving Stoomtramloop geopend

MEDEMBLIK – Vanaf heden is de inschrijving voor de unieke Stoomtramloop 2020 geopend, dit evenement wordt gehouden op zondag 5 april. De Stoomtramloop onderscheidt zich van alle andere lopen doordat je met de Stoomtram naar het startpunt reist. Hoe uniek is dit? 

Er is keuze uit twee afstanden, 5 of 10 km. De start van de 5 km vindt plaats bij het station in Opperdoes en de 10 km zal starten vanaf het station in Twisk.

De route wordt gelopen door het mooie Westfriesland en de finish is bij het Stoomtramstation in Medemblik.

Ook dit jaar is Locals Grand Café de naamsponsor. Hier kun je het startbewijs ophalen en uiteraard is bij Locals Grand Café gelegenheid voor een lekkere kop koffie of een lunch.

Voor de de Stoomtramloop kunnen in totaal 500 deelnemers zich inschrijven want dan zit de stoomtram vol, schrijf je dus snel in. Voor meer informatie en inschrijven kun je terecht op onze website www.stoomtramloop.nl

Related Articles

NFT’s, Je kan er tegenwoordig bijna niet meer omheen, en je ziet de prijs van ontelbare verschillende NFT crypto’s de lucht in schieten. Is

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.