2°C | Amsterdam

Inwoners Hippolytushoef denken mee over de ontwikkeling van het dorpshart

HIPPOLYTUSHOEF – Hippolytushoef is een mooi dorp op een bijzondere plek op het eerdere eiland Wieringen. Hollands kroon vindt het belangrijk dat dit dorp mooi en aantrekkelijk blijft. Hoe maken we het dorp nog aantrekkelijker? Dat is wat het college op dit moment laat onderzoeken en u kunt daarbij helpen. Hollands Kroon onderzoekt welke aanpassingen in de inrichting van de openbare ruimte hiervoor in het dorpshart nodig zijn. Zij zien graag uw mening op denkmee.hollandskroon.nl over wat u prettig vindt aan het centrum, maar ook wat er beter kan.

Wat is het dorpshart van Hippolytushoef?

De enquête gaat alleen over de buitenruimte in het centrum van Hippolytushoef. Hiermee worden het Kerkplein, de Hoofdstraat en het Hoekje bedoeld. Het parkeerterrein bij de Aldi hoort ook bij het  dorpshart. Dit gebied heeft een erg belangrijke ondersteunende functie heeft voor het dorpshart van Hippolytushoef doordat er veel parkeerplaatsen zijn die gebruikt worden om het centrum te bezoeken.

Geef uw mening

Op de website denkmee.hollandskroon.nl vindt u de vragenlijst. Hollands kroon hoort graag uw mening. Dit kan tot en met 24 oktober. Denkt u mee? De resultaten van de enquête nemen ze mee in de uitwerking van de plannen voor het dorpshart.

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.