Kermiscross Tav 80 Zijdewind met record aantal deelnemers

ZIJDEWIND – De “Kermis Cross” wordt traditie getrouw georganiseerd door TAV 80 en trok vooral bij de deelnemers aan de 4 + 8 km weer een record aantal lopers.
Bij de start gaat de meneer in het groene shirt met nr. 986 als een racet van start en zou ook met een forse voorsprong als eerste finishen. De “Kermis Cross” werd gelopen over het zelfde parcours  als de ATB wedstrijden, een schitterend maar reuze zwaar parcours wat moest worden afgelegd door de deelnemers.
 

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs