Kick-off MirandaMania Martial Arts Masterclass & Rotary Wieringerland

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Wieringerwerf – Op 24 februari heeft de officiële kick-off plaatsgevonden t.b.v. de MirandaMania. Budoschool Takken/Shi-Sen-Do is één van de hoofdsponsors van dit geweldige evenement en zij halen al jaren geld op met Martial Arts Masterclasses. Dit keer waren zij uitgenodigd bij de Rotary van Wieringerland voor een inspiratiesessie en dit werd tevens de kick-off naar het grote evenement welke op 19 maart plaats zal gaan vinden. Er hebben inmiddels vele inspiratiesessies plaatsgevonden met scholieren maar dit keer was er een geheel nieuw programma geschreven voor ondernemers.
Naast spetterende zelfverdedigingsdemonstraties zitten er in de Masterclass ook veel serieuze boodschappen. Hoe kan je in het dagelijks leven op een prettige manier om gaan met weerstanden en hoe kan je sterker worden als persoonlijkheid. Hoe kunnen ondernemingen leren van de morele code van het Budo en waarom moet de term eigenlijk “zelfverdedigingskunsten” zijn i.p.v. “vechtsport”. Het waren slechts een aantal elementen die aan bod kwamen deze avond.
Na een twee uur durende show waren de aanwezigen razend enthousiast waarbij o.a. ook wethouder Joset Fit uit de gemeente Medemblik zich liet inspireren. De Rotary toonde ook direct haar gulle kant want na afloop werd er direct een cheque van €500,- uitgereikt t.b.v. het goede doel. Hierbij wil de initiatiefnemer Robert Takken nogmaals zijn dank uitspreken aan de Rotarians van Wieringerland want zij hebben hiermee een geweldige kick-off neergezet voor de MirandaMania 2016.

Share this article

Related posts

Category

Category

Category

Category