Klaverjasweekend in Dorpshuis Hippolytushoef

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Hippolytushoef – De Dörper Activiteiten Sociëteit (D.A.S.) houdt zaterdag 5 en zondag 6 maart het twaalfde individuele Wieringer klaverjasweekend. Het tweedaagse toernooi wordt gespeeld in Dorpshuis Hippolytushoef aan de Kerkhofsteeg.
Liefhebbers kunnen deze dagen de strijd aanbinden om het open kampioenschap van Wieringen. Er wordt niet met een vaste maat Amsterdams gespeeld. Zowel zaterdag, als zondag worden tweemaal drie partijen gespeeld. De wedstrijden beginnen beide dagen om 10.00 uur.
Na de eerste drie partijen is er een lunchpauze om de hongerige magen te vullen. Dan kan ieder onder het genot van een hapje en een drankje nog even nakaarten of gewoon gezellig even ontspannend kletsen voor de middagsessie begint. De beste klaverjasser(ster) krijgt aan het eind van het individuele toernooi op zondagavond de wisselbeker uitgereikt. Die wordt dit jaar verdedigd door An v.d. Welle. De helft van de deelnemers valt in de prijzen.
Wie geen prijs wint maakt nog kans in de loterij op zondag. Alle gespeelde partijen tellen mee voor de eindrangschikking. Maximaal zestig klaverjassers kunnen deelnemen.
Aanmelden kan tot 4 maart bij Peter Theunissen, tel.06-12130691 of per e-mail: [email protected].

Share this article

Related posts

Category

Category

Category

Category