2°C | Amsterdam

Klaverjasweekend in Dorpshuis Hippolytushoef

Hippolytushoef – De Dörper Activiteiten Sociëteit (D.A.S.) houdt zaterdag 5 en zondag 6 maart het twaalfde individuele Wieringer klaverjasweekend. Het tweedaagse toernooi wordt gespeeld in Dorpshuis Hippolytushoef aan de Kerkhofsteeg.
Liefhebbers kunnen deze dagen de strijd aanbinden om het open kampioenschap van Wieringen. Er wordt niet met een vaste maat Amsterdams gespeeld. Zowel zaterdag, als zondag worden tweemaal drie partijen gespeeld. De wedstrijden beginnen beide dagen om 10.00 uur.
Na de eerste drie partijen is er een lunchpauze om de hongerige magen te vullen. Dan kan ieder onder het genot van een hapje en een drankje nog even nakaarten of gewoon gezellig even ontspannend kletsen voor de middagsessie begint. De beste klaverjasser(ster) krijgt aan het eind van het individuele toernooi op zondagavond de wisselbeker uitgereikt. Die wordt dit jaar verdedigd door An v.d. Welle. De helft van de deelnemers valt in de prijzen.
Wie geen prijs wint maakt nog kans in de loterij op zondag. Alle gespeelde partijen tellen mee voor de eindrangschikking. Maximaal zestig klaverjassers kunnen deelnemen.
Aanmelden kan tot 4 maart bij Peter Theunissen, tel.06-12130691 of per e-mail: [email protected].

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.