2°C | Amsterdam

KVG Wieringermeer viert kerstmis.

WiERINGERWERF – Dinsdagavond 20 december komen de dames van het Katholiek Vrouwen Gilde bij elkaar in restaurant “ de Maaier” te Wieringerwerf. In de warme sfeer rond kerstmis begint om 19.30 uur een korte kerstviering, samengesteld door eigen leden, met pastor Tilma als voorganger en onder begeleiding van Jocelyn Bruin – Reijers.
Tijdens deze dienst is er een collecte waarvan de opbrengst naar het ontwikkelingsproject gaat van Arnold Meijerink en Monica Wildeboer in Gambia. Na samen genoten te hebben van kerstbrood en andere lekkernijen treden “de Kerstbroers” op; Kees en Hans Wagemaker uit Zuid Schermer.
Op eigen wijze vertellen zij een hedendaags kerstverhaal: “Anne is uniek”, waarin bekende kerstliedjes en Nederlandstalige evergreens zijn opgenomen. Ooit schreven zij dit, dachten ze, voor een eenmalig optreden bij een plaatselijke vrouwenvereniging. Het programma werd echter zo enthousiast ontvangen dat “de Kerstbroers” het nu al voor het zevende jaar bij vele verenigingen overal in het land opvoeren.
De zaal is vanaf 19.00 uur open en leden betalen € 5,00 niet leden € 8,00; dit is inclusief alle consumpties.

Related Articles

In Nederland wordt Moederdag gevierd op de tweede zondag van mei. Dit jaar is dat op 8 mei. Moeders krijgen bloemen, kaarten, en vaak

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.