2°C | Amsterdam

Lezing Voeding is Gezondheid door Mike Donkers

Opperdoes – Een inspirerende lezing over voeding en hoe je hiermee je gezondheid beïnvloedt. Weg met allergieën, doorlopende verkoudheid enz. op basis van eeuwenoude kennis.  Geïnspireerd door het boek Nutrition and Physical Degeneration van Weston Price over de wijze tradities van natuurvolken, houdt Mike een informatieve, vermakelijke en verrassende lezing over voeding en de invloed daarvan op onze gezondheid. Tegenwoordig horen we haast niets anders en veel informatie spreekt elkaar tegen. Mike doet een boekje open over de voedingswetenschap en zal rammelen aan je overtuigingen over voeding.
Over Mike:
Mike Donkers is geen medicus of diëtist. Hij is een docent Engels en Nederlands die te veel en te vaak ziek was en daar in 2006 genoeg van kreeg en besloot zichzelf te onderwijzen over de relatie tussen voeding en gezondheid. Nadat hij zijn eetpatroon veranderde, verdwenen zijn allergieën, permanente neusverkoudheid, griepjes en andere kwalen als sneeuw voor de zon.
Op zijn zoektocht naar inzichten over de relatie tussen voeding en gezondheid stuitte Mike op het werk van Weston Price, Dit raakte een snaar bij hem, omdat Price zich had verdiept in de overgeleverde kennis en wijsheid van onze voorouders: de jager-verzamelaars, nomadische stammen, landbouwers en veehouders van weleer. In totaal heeft Price 14 natuurvolkeren bezocht en onderzocht en er bevond zich onder hen geen enkele vegetariër. Hierdoor kon Mike zelf na 19 jaar vegetarisme ook niet langer hiermee doorgaan. Het heeft hem, naar eigen zeggen, meer gezondheidsvoordeel opgeleverd dan toen hij vegetariër was.
Als docent besloot hij mensen hiervan op de hoogte te stellen om ze op eenzelfde manier te helpen als hij bij zichzelf had gedaan en ze een hoger bewustzijn bij te brengen op basis van kennis en verantwoordelijkheid. Dit is op een positieve manier uit de hand gelopen, het bleek een onontdekte roeping van Mike te zijn. Tegenwoordig heeft Mike een online forum: www.westonprice.nl. Hij spreekt regelmatig in diverse plaatsen in het land en 9 april in Opperdoes!

  • Investering: € 10,– contant ter plaatse te voldoen.
  • Zaterdag 9 april 2016 inlopen vanaf 13.00, lezing start om 13.30 uur, eindtijd 17.00 uur.
  • Locatie: in de kas Almereweg 16 te Opperdoes bij Hero Stam. Neem een trui of vest mee want in april kan het nog fris zijn in de kas.
  • Investering: € 10,– contant ter plaatse. Vol =  vol
  • Opgeven: mail je NAW en telefoonnummer naar [email protected].
  • Meer info: 06 57 33 77 55  – Tini Worp

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.