2°C | Amsterdam

Maedilon/VZV finalist voor de regiobeker.

’t VELD – Maedilon/VZV  heeft donderdagavond de finale van de regiobeker bereikt door de koploper van de hoofdklasse Berdos eenvoudig te verslaan. Bij beide teams ontbraken meerdere speelsters door blessures en Berdos spaarde twee speelsters i.v.m. de belangrijke competitie wedstrijd tegen Volendam. Van een echte krachtmeting kon dan ook geen sprake zijn waar in de beginfase Berdos nog wel gelijke trend kon houden tot 3-3.


VZV nam daarna het heft naar mate de wedstrijd vorderde beter in handen. Het gaf trainer/coach Betty Plasmeyer de gelegenheid ook wat jeugdige talenten in te passen en hun debuut in dames 1 te maken. Zo mocht Krissy Hogervorst haar debuut maken op de rechter hoek, en nauwelijks in het veld scoorde ze haar eerste doelpunt, ook de A juniore Roos Pannekeet kreeg weer de nodige speelminuten nadat die al eerder verdienstelijk haar debuut had gemaakt in een competitie wedstrijd. Bij rust had VZV een ruime voorsprong opgebouwd tegen het zich kranig werende team uit de hoofdklasse. Ruststand 6-12.
Na rust het zelfde spelbeeld een beter VZV al kwam het klasse verschil en de conditie met Berdos steeds meer tot uiting. Voor VZV  een welkome en nuttige oefenwedstrijd en voor de thuisploeg een prima voorbereiding voor de belangrijke competitie wedstrijd tegen Volendam die het komende weekend wordt gespeeld. De 18 treffers die de thuisploeg wist te scoren betekende zeker een opsteker voor Berdos en geeft vertrouwen voor de aankomende Topper in de hoofdklasse. Bij VZV krikte Kim Jimmink het nodige zelfvertrouwen op en werd topscorer met 8 doelpunten.
Eindstand 18-32.
Maedilon/VZV Ds1. komt op 8 januari pas weer in actie tegen Vlug en Lenig (V & L) in Sporthal ‘t Zijveld. Half januari speelt Maedilon/VZV de finale om de district beker tegen de andere finalist Westsite
Archieffoto Patrick Hogervorst: Kim Jimmink topscorer met 8 doelpunten goed voor het zelfvertrouwen.

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.