2°C | Amsterdam

Man verkleed als nar mishandeld 2 vrouwen

Den Helder – In Den Helder zijn gisteravond twee vrouwen mishandeld. Eén van de twee vrouwen werd tijdens carnaval mishandeld door een man die was verkleed als nar. De vrouw verklaarde dat zij rond 23.10 uur werd mishandeld aan de Schootenweg, vlakbij de herentoiletten. De dader zou verkleed zijn als nar en was in het gezelschap van meerdere carnavalsgangers.
Het slachtoffer werd door de hofnar in haar gezicht geslagen. Ook liep ze verwondingen op aan haar hand en arm. De politie zoekt in verband met die mishandeling naar de verklede man en naar getuigen.
Tweede mishandeling
Op dezelfde avond liep nog een vrouw in Den Helder klappen op. Ze had ruzie met een 20-jarige man, die haar na een woordenwisseling onder andere een kopstoot gaf. Ze raakte hierdoor gewond. De jongeman uit Den Helder verzette zich vervolgens hevig tijdens zijn arrestatie. De politie heeft ‘enig geweld’ toegepast en de man vastgezet.

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.