2°C | Amsterdam

Meespeelrepetitie Winkel’s Harmonie

WINKEL – Altijd al nieuwsgierig geweest hoe het nu voelt om mee te spelen in een orkest? Dan krijg je nu de kans om dit te ervaren tijdens de meespeelrepetitieavond van Winkel’s  Harmonie.
Winkel’s Harmonie wil met een zo groot mogelijk orkest muziek maken en nodigt jou daarom uit om mee te komen spelen op dinsdagavond 12 julie van 18:45 tot 19:30 uur in de achterzaal van Café Beentjes in Winkel. Jouw fans mogen dan om 19:30 uur voor ze jou weer komen ophalen nog even meeluisteren naar het resultaat.
In de meespeelrepetitie van Winkel’s Harmonie leer je van de muzikanten van Toetti hoe de blaas- en slagwerkinstrumenten werken, en kun je meteen al een liedje met Toettie spelen. Opgeven is niet nodig, iedereen is welkom.

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.