2°C | Amsterdam

Met WonenPlus Welzijn naar de kerstshow van ‘De Boet’, er zijn nog enkele plaatsen vrij.

HOLLANDS KROON – Het is al bijna een traditie geworden: met Wonen Plus Welzijn in samenwerking met de ouderenbonden naar de schitterende kerstshow van Tuincentrum ’De Boet’ in Hoogwoud. U kunt dit jaar mee op woensdag 30 november 2016, vertrek om 10.00 uur vanaf gebouw “Onder de Acacia’s” in Schagen.
Bezoekers omschrijven de kerstshow als een prachtige beleving die ze voor geen goud willen missen. Ook de kinderen kijken hun ogen uit. Zoals bij de levende kerststal, waar ze de dieren mogen aaien. Schapen, geiten, de ezel, de os en vaak nog een ander bijzonder dier, zoals een dromedaris of lama. Prachtig vinden ze het. En de kerstshow herbergt nog meer kinderspektakel. Een indrukwekkende miniatuurstad, dansende ijsberen, een sprookjesprinses in een prachtig decor…. 
Aanmelden kan tot uiterlijk 23 november 2016 bij het Servicepunt in Markt 18 in Schagen. Telefoon (0224) 291 042 of per mail op [email protected] Geen eigen vervoer? Geef dat aan bij uw aanmelding en het wordt voor u geregeld.

Related Articles

In Nederland wordt Moederdag gevierd op de tweede zondag van mei. Dit jaar is dat op 8 mei. Moeders krijgen bloemen, kaarten, en vaak

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.