2°C | Amsterdam

Mitsubishi-rijders kunnen straks bij nog maar 1 dealer terecht

Regionieuws – Vanaf half maart wordt dealerholding Peter Ursem ook Mitsubishi-dealer voor de regio Alkmaar. Na deze uitbreiding is Peter Ursem de enige Mitsubishi-dealer boven het Noordzeekanaal. Dit meldt Automotive Managment op haar website. De huidige dealer in Alkmaar, Renses, gaat verder als dealer van Subaru.
Eigenaar Pieter Ursem nam begin van dit jaar ook al Mitsubishi-dealer Mebo over. “Voor ons is dit een unieke kans. Wij zijn straks Mitsubishi-dealer voor de de hele kop van Noord-Holland”, aldus Ursem op de website. “Het nieuwe pand wordt een dealervestiging, maar wel eentje die compact en overzichtelijk is en waar we veel mobiliteitsdiensten leveren, zoals schade-afhandeling en bandenopslag,” schrijft Westfriesland in Bedrijf op haar website.
Naast Mitsubishi is Peter Ursem ook actief met de merken Hyundai en Nissan.

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.