Muzieklessen voor basisschool-jeugd.

WIERINGERWAARD- Muziekvereniging Wieringerwaard start 1 november weer met “Spelen met Muziek”. Op een speelse wijze maken de kinderen kennis met het maken van muziek.

De lessen zijn bedoeld voor kinderen van de groepen 3 t/m 6 van een basisschool. Docente Wilma Beers neemt de kinderen mee in de wereld van muziek, bewegen, zingen en genieten.

Spelen met Muziek bestaat uit 8 wekelijkse lessen op de maandagmiddag in het dorpshuis van Wieringerwaard. De kosten bedragen € 30,00 per kind.

Inschrijven is mogelijk via de website van de muziekvereniging Wieringerwaard. Hier staat ook meer informatie vermeld.

Foto van Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs