2°C | Amsterdam

Na 35 jaar stoppen Piet en Ellie Peterse uit Winkel met hun fourniturenkraam

WINKEL – Piet en Ellie Peterse stonden vandaag voor het laatst op de markt van Opmeer met hun fourniturenkraam. De twee stoppen ermee na 35 jaar om ‘eindelijk’ met pensioen te gaan.
Met veel plezier stonden ze wekelijks op de markt van Opmeer. Ze genoten van het contact met de vaste klanten. “We hebben altijd wel een oplossing als er iets kapot is“, vertelt Ellie.

Ziekte

Vorig jaar werd Piet ernstig ziek en dat was voor Ellie een moment om na te denken of ze nog langer door wilde werken. “Ik denk dat we nu leuke dingen moeten gaan doen en niet langer moeten wachten tot het niet meer kan.
Piet is inmiddels genezen en hij is ook wel toe aan wat meer rust. “Ik vind het aan de ene kant jammer dat we stoppen, maar aan de andere kant heb ik ook niet zoveel zin meer om te werken.

Gemis

Voor de inwoners van Opmeer is het een groot gemis dat de fourniturenkraam verdwijnt. “Ik kom hier wekelijks“, vertelt een mevrouw. “Ik ga ze missen en ik hoop dat er een opvolger komt.
De kraam staat intussen te koop. Piet heeft goede hoop dat er een koper wordt gevonden. “Dat komt wel goed denk ik.”

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk nieuw recept om uit te proberen? Bokkenpootjes zijn een traditionele Nederlandse traktatie die perfect zijn voor elke gelegenheid. Ze
Wilt u ook een heerlijk bolus recept maken? Een bolus is een soort voedsel dat populair is in veel landen over de hele wereld.

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.