2°C | Amsterdam

Sjaak en Peter Botman halen de vlag van Toyota Botman naar beneden en sluiten 47 jaar garage Botman in Medemblik af.

Na 47 jaar verlaat Toyota Botman Medemblik

REGIO – De vlag is naar beneden gehaald, na 47 jaar sluit Toyota Botman de deuren van de garage in Medemblik. De stortbui die het dak van de garage deed instorten, het in eerste instantie niet willen betalen van de schade door verzekeringsmaatschappij maar door de vele media aandacht van o.a. Medemblik Actueel die met data van de bewuste dag over de brug kwam waar duidelijk uit bleek dat het op dat moment zeer zwaar noodweer was boven Medemblik, besloot de verzekeringsmaatschappij om toch de schade te gaan vergoeden.

In een brief aan de klanten van Botman in Medemblik schrijft het bedrijf: “Hoe nu verder? Dat is de vraag die wij onszelf hebben gesteld. Duidelijk is dat de werkplaats en het magazijn in het achterste gedeelte van het pand niet zomaar kunnen worden opgelapt. De houten dakspanten zijn versplinterd en hebben de muren naar buiten gedrukt. Sloop en herbouw zou de enige mogelijkheid zijn. Maar is het reëel om een volledig nieuwe werkplaats achter een 60 jaar oud pand te zetten?
 
U zult begrijpen dat het voor ons, na 47 jaar Toyota Botman in Medemblik, zwaar valt om u te moeten mededelen dat we hebben besloten onze vestiging in Medemblik officieel te sluiten. De toekomst van ons bedrijf ligt in Zwaag. We hebben daar een prachtige showroom en een werkplaats die uitgerust is met de modernste apparatuur.

Carwash en wasboxen
De wasboxen blijven voorlopig 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend. De carwash daarentegen zal met ingang van 1 oktober a.s. sluiten. Heeft u nog een abonnement? Onderstaand staat een formulier waarmee u uw tegoed kunt terugvragen. Het openstaande bedrag wordt dan binnen 14 dagen op uw bankrekening bijgeschreven.  
 
Toyota Botman heeft alle vertrouwen in de toekomst van het bedrijf in Zwaag. Peter Botman, René Blokland, Wilfried van Galen en Marcel Meester hebben er hun draai al gevonden en wij hopen dat ook u uw draai in de vestiging in Zwaag zult vinden. Daarvoor zullen zij hun uiterste best doen!
 
Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u altijd een mail sturen naar [email protected] of bellen naar 0229-548500.

Toyota Botman heeft een grote klantenkring in de Wieringermeer.

Download hier het formulier als u nog een abonnement heeft op de carwash

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk berenklauw recept? Berenklauw is een plant die al eeuwenlang in de traditionele geneeskunde wordt gebruikt. Het is een krachtig

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.