NK Rodeo autocross Sint Maarten

SINT MAARTEN – De ACON houdt zondag 12 juni het ‘Open Nationale Kampioenschap in de Rodeoklasse’ op het autocrosscircuit aan de Breelandsweg in Sint Maarten. Op de vernieuwde – en steeds sneller wordende – baan wordt vanzelfsprekend ook de ACON-competitie in de drie andere crossdisciplines afgewerkt. De mancheritten starten om 11.30 uur.
De eerste editie van deze strijd om de landelijke titel werd vorig jaar gewonnen door Jesse de Graaf uit Venhuizen. Dit seizoen wordt bij de rodeo’s de dienst uitgemaakt door Hein-Durk Vellema uit Holwerd. Tweede in het voorlopig klassement van de populaire rodeogroep is Bart Zwirs. Gedeeld op de derde plaats staan Mike van der Brink uit Heiloo en Rick de Graaff uit Oudesluis. De verwachting is dat de strijd om de kampioensbeker heftig wordt. Met name de Breezander coalitie Zwirs (Denny plus Bart) plus zwager Marco Jeninga zich zal laten gelden.
De ACON doet er alles aan om een zo groot mogelijk deelnemersveld aan de start te krijgen. De toegang bedraagt € 8,- voor volwassen en jeugd tot twaalf jaar betaalt € 2,-. Dit is inclusief gratis parkeren en een programmaboekje.

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs