2°C | Amsterdam

NK Rodeo autocross Sint Maarten

SINT MAARTEN – De ACON houdt zondag 12 juni het ‘Open Nationale Kampioenschap in de Rodeoklasse’ op het autocrosscircuit aan de Breelandsweg in Sint Maarten. Op de vernieuwde – en steeds sneller wordende – baan wordt vanzelfsprekend ook de ACON-competitie in de drie andere crossdisciplines afgewerkt. De mancheritten starten om 11.30 uur.
De eerste editie van deze strijd om de landelijke titel werd vorig jaar gewonnen door Jesse de Graaf uit Venhuizen. Dit seizoen wordt bij de rodeo’s de dienst uitgemaakt door Hein-Durk Vellema uit Holwerd. Tweede in het voorlopig klassement van de populaire rodeogroep is Bart Zwirs. Gedeeld op de derde plaats staan Mike van der Brink uit Heiloo en Rick de Graaff uit Oudesluis. De verwachting is dat de strijd om de kampioensbeker heftig wordt. Met name de Breezander coalitie Zwirs (Denny plus Bart) plus zwager Marco Jeninga zich zal laten gelden.
De ACON doet er alles aan om een zo groot mogelijk deelnemersveld aan de start te krijgen. De toegang bedraagt € 8,- voor volwassen en jeugd tot twaalf jaar betaalt € 2,-. Dit is inclusief gratis parkeren en een programmaboekje.

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.