NK Rodeo autocross Sint Maarten

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

SINT MAARTEN – De ACON houdt zondag 12 juni het ‘Open Nationale Kampioenschap in de Rodeoklasse’ op het autocrosscircuit aan de Breelandsweg in Sint Maarten. Op de vernieuwde – en steeds sneller wordende – baan wordt vanzelfsprekend ook de ACON-competitie in de drie andere crossdisciplines afgewerkt. De mancheritten starten om 11.30 uur.
De eerste editie van deze strijd om de landelijke titel werd vorig jaar gewonnen door Jesse de Graaf uit Venhuizen. Dit seizoen wordt bij de rodeo’s de dienst uitgemaakt door Hein-Durk Vellema uit Holwerd. Tweede in het voorlopig klassement van de populaire rodeogroep is Bart Zwirs. Gedeeld op de derde plaats staan Mike van der Brink uit Heiloo en Rick de Graaff uit Oudesluis. De verwachting is dat de strijd om de kampioensbeker heftig wordt. Met name de Breezander coalitie Zwirs (Denny plus Bart) plus zwager Marco Jeninga zich zal laten gelden.
De ACON doet er alles aan om een zo groot mogelijk deelnemersveld aan de start te krijgen. De toegang bedraagt € 8,- voor volwassen en jeugd tot twaalf jaar betaalt € 2,-. Dit is inclusief gratis parkeren en een programmaboekje.

Share this article

Related posts

Category

Category

Category

Category