2°C | Amsterdam

Oma raakt rijbewijs kwijt na veroorzaken file

Regionieuws – Een 83-jarige vrouw is gistermiddag in Schagen aangehouden omdat zij het verkeer in gevaar bracht. De politie nam haar rijbewijs af.

De politie kreeg de vrouw in het oog toen zij op de Sportlaan een rood licht negeerde en op de N248 60 km/u reed in plaats van de toegestane 80 km/u. Hierdoor ontstond er achter de auto een flinke file,meldt RTVNH
Op de rotonde van de N248/Anna Paulownaweg remde de auto bijna af tot stilstand, terwijl de rotonde leeg was. Hierna reed de auto de rotonde op, om vervolgens midden op de rotonde weer stil te gaan staan.
Rijbewijs ingevorderd
Uiteindelijk kon de vrouw naar de kant van de weg worden gedirigeerd door de politie. Die nam haar rijbewijs af en heeft haar en haar auto naar huis gebracht. De dame moet binnenkort deelnemen aan een rijvaardigheidsonderzoek van het CBR.

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.