2°C | Amsterdam

Ontdek met het JSP welke sport bij jou past!

HOLLANDS KROON – Kinderen kunnen weer vrijblijvend kennismaken met verschillende sporten! Misschien vinden ze zo wel een sport die bij ze past!
Periode
Van 24 oktober t/m 6 november kun je je inschrijven voor het tweede JeugdSportProject (JSP) van dit schooljaar. Het geeft leerlingen van het basisonderwijs en het voortgezet onderwijs de mogelijkheid om kennis te maken met sporten bij een vereniging. Dit zonder verdere verplichtingen zoals bijvoorbeeld lid worden. Voor € 5,- mag je vier lessen meesporten. De lessen worden gegeven in de weken voor de kerstvakantie.
Inschrijven
Om te kunnen deelnemen aan de sportlessen bij een vereniging moet je je van tevoren inschrijven. Dit kan via de speciale JSP-website, steeds per periode, het aanbod zal ook per periode veranderen. Log in met je bekende gegevens als je al eerder hebt meegedaan aan het JSP.
Verschillende sporten
De inschrijfperiode voor JSP 2 is van 24 oktober t/m 6 november, in die periode kun je aanmelden voor leuke sporten. Alvast een klein voorproefje van het sportaanbod? Wat dacht je van “volleybal”, “korfbal” of “fit to fight”? Wil je weten wat er nog meer wordt aangeboden? Sprint dan met een noodgang naar www.sportserviceschagen.nl/jsp  en sport ook vier keer mee!
Informatie
Voor meer informatie kunt u de JSP-website raadplegen: www.sportserviceschagen.nl/jsp of contact opnemen met Ciska van der Voort via [email protected] of tel: 0224 – 214 774

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk en voedzaam recept? Zoek niet verder! Ons borstplaat recept is perfect voor elke gelegenheid. Het is makkelijk te maken,
Op zoek naar een heerlijk nieuw recept om uit te proberen? Bokkenpootjes zijn een traditionele Nederlandse traktatie die perfect zijn voor elke gelegenheid. Ze

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.