2°C | Amsterdam

OPROEP: Documentaire ‘Moeder aan de lijn’

Hollands Kroon – Voor de research van een documentaire is CTM Docs op zoek naar een dochter die intensief zorgt voor haar moeder. ‘Moeder aan de lijn’ is een nieuwe documentaire van Nelleke Koop, die door de omroep HUMAN uitgezonden zal worden.
De documentaire zal aandacht geven aan de druk op dochters die mantelzorger zijn van een zieke moeder die nog zelfstandig woont. De makers van de documentaire vinden het belangrijk om dit onderwerp te belichten, omdat er flink bezuinigd wordt op thuiszorg en de overheid steeds meer vraagt van mensen om familieleden zelf zo lang mogelijk thuis te verzorgen.
Met de documentaire wil CTM Docs een beeld geven van wat de druk van de mantelzorg voor de dochter kan betekenen, zeker als de dochter daarnaast ook nog de zorg voor kinderen heeft of een baan. Deze verhalen blijven meestal binnenskamers. Hopelijk zal de film een aanzet zijn voor het openen van gesprekken over de band tussen moeder en dochter wanneer de rollen omdraaien en de dochter de zorg voor haar moeder op zich neemt. Want een film kan laten zien wat niet in woorden uit te leggen is, maar wat onderhuids zoveel invloed heeft.
Herkent u zich hierin? Wilt u uw verhaal laten horen? Voor meer informatie neemt u contact op met Rishu Veldhuis, T 06 248 96 422 of [email protected].

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.