2°C | Amsterdam

Peter Appel: ‘hogere salarissen chauffeurs, maar… ‘

WOGNUM/MIDDENMEER – Peter Appel de voormalige eigenaar van Peter Appel Transport maar na de fusie met Transportbedrijf Simon Loos, beiden zijn neven van elkaar, staat topman Peter Appel voor flinke uitdagingen waaronder o.al de stijgende brandstofprijzen maar ook hoe los je het enorme tekort aan personeel op.

Peter Appel was vandaag te gast bij BNR in het programma Zaken Doen en vertelde aan presentator Kees Kort hoe ze de problemen bij Transport Simon Loos aanpakken. Appel liet o.a. weten dat de salarissen omhoog zullen moeten gaan maar liet wel weten dat er nog veel haken en ogen hier aan hangen.

Om het grote tekort aan vrachtwagenchauffeurs op te vangen wil Peter Appel vooral ook de vrouwen aanmoedigen te komen solliciteren. Op een bestand van 3000 werknemers zijn er nu ongeveer 80 vrouwelijke chauffeurs in dienst, dit kan volgens Appel veel meer worden.

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.