2°C | Amsterdam

Polderse selectie gaat AZ voetballes geven


ANNA PAULOWNA – Voetbalvereniging Kleine Sluis is vrijdagavond 7 juli gastheer voor de voetballers van AZ. Evenals vorig jaar reizen de Alkmaarders graag af naar Anna Paulowna. Tegenstander van AZ is de Polderse Selectie, die gecoacht wordt door Remy Zoer. De aftrap is om 19.00 uur.
De Polderse Selectie bestaat grotendeels uit voetballers van Kleine Sluis (tien), en is aangevuld met voetballers van ZAP (zes) en Wieringerwaard (drie). Op maandag 26 juni kwamen de voetballers voor de eerste maal bij elkaar. Aan de hand van zes trainingen wordt de selectie klaargestoomd voor de wedstrijd. Vorig jaar won AZ met 9-0, dus er ligt een mooie uitdaging om de huid dit jaar duurder te verkopen. De gehele selectie is terug te vinden op www.svkleinesluis.nl

Vincent Janssen

Wanneer de weergoden Kleine Sluis net zo goed gezind zijn als vorig jaar rekent de organisatie op een vol Sportpark Kleine Sluis. “Met een volgepakte tribune, en het publiek rijen dik langs de lijn was het vorig jaar een fantastische avond”, memoreert Pieter van Wijngaarden namens de organisatie. “In de voorverkoop gingen de kaarten al als warme broodjes over de toonbank, maar toen aan het einde van de middag letterlijk de zon doorbrak ontstonden er lange rijen voor de kassa.” Achteraf bleken het de allerlaatste minuten van Vincent Janssen in het AZ-shirt voordat hij naar Tottenham Hotspur vertrok. “Toch een leuk en bijzonder feit”, aldus Van Wijngaarden.

Haps

Op de transfermarkt is het nog erg rustig wat AZ betreft. De verliezend bekerfinalist kocht keeper Marco Bizot van Racing Genk als vervanger van Tim Krul, maar verder bleef de selectie vooralsnog in tact. Vele ogen zullen dit seizoen gericht zijn op het jonge talent Calvin Stengs. De grootste vraag is of linksback Ridgeciano Haps voor AZ behouden blijft. Zijn naam komt vaak naar voren in de transfergeruchten.

Kaartverkoop

De kaartverkoop is woensdagavond 5 juli en donderdagavond 6 juli. Van 19.00 tot 20.30 uur kan men voor kaarten terecht in de kantine op complex West, Sportpark Kleine Sluis 3 in Anna Paulowna. Uiteraard is het ook mogelijk om kaart(en) te kopen aan de kassa voorafgaand aan de wedstrijd. Volwassenen betalen € 10,- en kinderen tot en met veertien jaar € 5,-.
Alle informatie is terug te lezen op www.svkleinesluis.nl.

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.