Politie wil weten van wie deze bloembakken zijn.

Wieringerwerf – Een bijzondere oproep uit Wieringerwerf. De politie aldaar komt graag in contact met degene die een gigantische hoeveelheid bloembakken heeft achtergelaten.
Uit een tweet van politieagent Smit blijkt dat het om een honderden grijze, plastic bloembakken gaat die in nette stapels naast een hek aan de Oom Keesweg zijn gelegd. Die weg loopt tussen de A7 en het IJsselmeer,meldt onze nieuwspartner RTVNH
Heb jij meer informatie over de dump of de eigenaar van de bakken? Bel dan de politie op 0900-8844.
https://twitter.com/POL_mjaSmit/status/694903900613271553

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs