2°C | Amsterdam

Politie zoekt dader(s) bewust vernielen berm N241 Schagen-Verlaat

HOLLANDS KROON – De politie is op zoek naar de dader of daders die bewust de middenberm langs de N241 hebben beschadigd om van de parallelweg naar de N241 te komen. De provincie Noord-Holland heeft de weg aangepakt om zo de afsnijders de pas af te snijden. Dit deed de provincie o.a. door ‘kerstbomen’  te plaatsen, maar deze bleken de afsnijders niet tegen te houden, daarom werd er een beukenhaag geplaatste met daarnaast ook nog paaltjes met metaaldraad.  Maar ook dit kon de afsnijder niet tegenhouden.

Gezien het metaaldraad kan het niet anders zijn dat deze auto een flinke beschadiging aan de voorkant van de auto moet hebben. De politie roept dan ook iedereen op die dit heeft zien gebeuren of weet wie dit heeft gedaan of ineens een auto heeft gezien waarvan de voorkant flink beschadigd is contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of als u liever anoniem blijft via 0800-7000.

Foto: Politie Schagen

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.