2°C | Amsterdam

Rabo-Paaspolderloop Nieuwe Niedorp

Nieuwe Niedorp – Traditioneel vindt op tweede paasdag de Rabo-Paaspolderloop plaats in Nieuwe Niedorp. Maandag 28 maart kan iedereen, groot of klein, deelnemen aan de 41e editie voor een mooie wandeltocht of hardloopafstand.
De kortste loopafstanden gaan over de weg. Bij de vijf en tien kilometer gaan de deelnemers ook een stuk door het weiland. De Paaspolderloop telt elk jaar zo’n duizend deelnemers. Op alle afstanden zijn mooie prijzen te winnen en iedereen krijgt een leuke herinnering. De peuters en kleuters lopen samen met de Paashaas 250 meter. Zij krijgen allemaal een verrassing.
Behalve hardlopen kan men ook een prachtige wandeling maken van ca 10 km. Het schilderachtige dorp met zijn vele monumenten en landelijke omgeving leent zich uitstekend voor een prachtige wandeling. Deelnemers krijgen een wandelroute mee. U dient er wel rekening mee te houden dat sommige stukken van de route niet rolstoel, kinderwagen of buggy vriendelijk zijn.
Op de 2 km hebben de eerste drie jongens en meisjes tot en met 10 jaar een prijs en op de 5 km de eerste drie jongens en meisjes tot en met 15 jaar en de eerste drie dames en heren. Bovendien krijgt iedereen op de twee kortste afstanden een medaille en op de 5 en 10 km een originele attentie. De 10 km vormt de afsluitende afstand van de dag en zal waarschijnlijk weer een heel spektakel worden met veel toppers en een lang lint recreanten. (min leeftijd 16 jaar)
Vanwege het grote aantal lopers, verzoekt de organisatie deelnemers van de vijf en tien kilometer zich van te voren in te schrijven via www.paaspolderloop.nl.
Kijk voor meer informatie op www.paaspolderloop.nl of bel met Lida Deen, tel. 0224-754443 of Willem Bakker, tel. 0226-411626.

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.