Salarissen TSN Thuiszorg ook in februari betaald

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Hollands Kroon – De bewindvoerders van TSN Thuiszorg BV krijgen veel positieve signalen over de besluitvorming binnen gemeenten ten aanzien van het aanbod van de stichting Familiehulp. Het voorstel dat Familiehulp heeft uitgebracht wordt door de bewindvoerders nog steeds voluit gesteund. Ook de directie van TSN Thuiszorg sluit zich hierbij volmondig aan. Bewindvoerder Jacques Daniels: “Het aanbod van Familiehulp biedt de beste oplossing voor zowel cliënten als medewerkers. Bovendien blijft dan de relatie cliënt-verzorgende in stand. Daarom benadrukken wij dat dit initiatief alle steun verdient.”
Gemeenten hebben tot 23 februari om aan te geven of zij ingaan op het aanbod van de oprichter van Buurtzorg Jos de Blok. Hij doet dit onder de naam van de nieuwe stichting Familiehulp. De bewindvoerders zullen kort na de 23e bekend maken welke gemeenten ervoor kiezen met hem in zee te gaan.
Lees ook: Boze thuiszorgmedewerkers bezetten gemeentehuis Hollands Kroon
Salarissen
Volgende week zullen de salarissen van de medewerkers van TSN Thuiszorg BV opnieuw worden betaald. Dit terwijl de surseance van betaling voortduurt. Dat kan omdat de dienstverlening van TSN is gehandhaafd en gemeenten zich wederom bereid hebben getoond hun facturen snel te betalen. Bewindvoerder Jan van der Hel: “We zijn de gemeenten hiervoor bijzonder erkentelijk, net zoals wij de medewerkers van TSN dankbaar zijn dat zij de dienstverlening op peil houden in deze voor iedereen moeilijke tijd.”
TSN Thuiszorg BV verkeert in surseance van betaling sinds 30 november 2016. Het betreft hier de activiteiten op het gebied van de Huishoudelijke Verzorging. De overige activiteiten van TSN, zoals Verzorging & Verpleging, worden nadrukkelijk niet geraakt door de surseance.

Share this article

Related posts

Category

Category

Category

Category