2°C | Amsterdam

Sam’s Kledingactie dit jaar voor Bangladesh

Oosterland – Doe mee met de kledinginzamelactie van Sam’s Kledingactie in Oosterland en steun Cordaid Mensen in Nood. Iedereen kan maandag 4 april van 9.00 tot 17.00 uur gebruikte kleding, schoeisel en huishoudtextiel in gesloten plastic zakken inleveren bij Riet Beije-Boogert aan Sandströmstraat 12a of bij dorpshuis Oosterhof aan Sint Joostdijk 27.
De opbrengst van de ingezamelde kleding gaat dit jaar naar een ontwikkelingsproject van Cordaid Mensen in Nood in Bangladesh. Bangladesh heeft het grootste bewoonde deltagebied van de wereld: het Patuakhali district.
Het land kampt met een regen- en cycloonseizoen van juli tot en met oktober. Dijken begeven het en hele stukken land worden door het water weggespoeld. Elk jaar verdrinken meer dan achtduizend mensen. En elke ramp weer verliezen mensen hun huizen en bezittingen.
Dankzij een kledingdonatie aan Sam’s Kledingactie kan Cordaid Mensen in Nood samen met lokale hulporganisaties de kwetsbare dorpen beschermen. Er worden degelijke dijken aangelegd en er wordt een preventieproject opgezet dat de bevolking leert hoe zij zich voor kunnen bereiden op rampen, zodat ze die op eigen kracht kunnen doorkomen.
Kijk voor meer informatie over Sam’s Kledingactie en de gesteunde projecten op www.samskledingactie.nl.

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.