2°C | Amsterdam

Stormschade tandartsenpraktijk Middenmeer

Middenmeer – De brandweer van Hollands Kroon moest meerdere malen uitrukken tijdens de Paasstorm die maandag over onze regio trok, waarbij rukwinden tot bijna 100km/u voorkwamen.
De brandweer van Middenmeer moest om half 9 uitrukken naar dat er een melding van een omgevallen boom op de N248 was binnengekomen, toen deze was opgeruimd en de ploeg weer bij de kazerne was aangekomen konden ze direct naar de volgende melding uitrukken. meerdere bomen waren langs de Hoornseweg omgewaaid waarbij er 1 op het dak van de tandartsenpraktijk was terecht gekomen. Ook deze bomen zijn vakkundig door de brandweer weer weggehaald.
Later op de dag moesten ze nog een keertje uitrukken omdat er op de kruising Almersdorperweg/Oudelanderweg een grote boom was omgevallen.

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.