2°C | Amsterdam

Straalbezopen en toch gaan autorijden


REGIO – Een dronken man reed vrijdag op het Zwanenbalg in Den Helder een lantaarnpaal omver. De politie kon hem via het spoor van lekkende vloeistoffen dat hij daarna achterliet makkelijk vinden. De man ramde de lantaarnpaal rond 16.00 uur. Zijn auto raakte daarbij flink beschadigd maar hij reed gewoon door. 

Spoor

Ook lekte er nogal wat vloeistof uit de auto. Het spoor dat dit opleverde, maakte het voor de politie erg makkelijk de man te traceren.  Die claimde zich niet te kunnen herinneren dat hij onderweg iets geraakt had. De 64-jarige inwoner van Callantsoog bleek gedronken te hebben.  Een blaastest lukte in zijn toestand niet. De politie moest daarom bloedprikken om het percentage te bepalen. 

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk en voedzaam recept? Zoek niet verder! Ons borstplaat recept is perfect voor elke gelegenheid. Het is makkelijk te maken,
Op zoek naar een heerlijk nieuw recept om uit te proberen? Bokkenpootjes zijn een traditionele Nederlandse traktatie die perfect zijn voor elke gelegenheid. Ze

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.