2°C | Amsterdam

Subsidiepot duurzame energie Hollands Kroon is leeg

Hollands Kroon – Het subsidiebudget ( € 8261,-) voor energiebesparende maatregelen voor particuliere woningen voor 2016 is op.
Het heeft geen zin meer om een aanvraag in te dienen. Ingediende aanvragen worden vanaf plaatsing van deze bekendmaking niet meer in behandeling genomen. Het is niet de verwachting dat er via de provincie Noord-Holland een nieuw budget voor deze regeling komt.

Landelijke subsidie

Momenteel is er wel een landelijke subsidie beschikbaar voor de aanschaf van een zonneboiler, warmtepomp, biomassa ketel of pelletkachel. Zie hiervoor de website van RUD. De verwachting is dat er rond juli van dit jaar een nieuwe landelijke regeling komt waarbij subsidie verleend wordt bij het aanbrengen van 2 of meer energiebesparende maatregelen. Voor de financiering van energiebesparende maatregelen kunt u gebruik maken van de landelijke “energiebespaarlening” (lage rente tarief): www.ikinvesteerslim.nl

Meer informatie of vragen

Voor vragen over de gemeentelijke regeling kunt u contact opnemen met de subsidietelefoon van de RUD NHN: 088-102 13 98. Voor vragen over de andere regelingen en informatie over energie bersparingsmaatregelen kunt u contact opnemen met het DuurzaamBouwloket: www/duurzaambouwloket.nl of de heer Piet Wildschut van de RUD NHN: 088-102 17 62. Meer informatie over energiebesparingsregelingen vindt u op de website van RUD.

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.