Subsidiepot duurzame energie Hollands Kroon is leeg

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Hollands Kroon – Het subsidiebudget ( € 8261,-) voor energiebesparende maatregelen voor particuliere woningen voor 2016 is op.
Het heeft geen zin meer om een aanvraag in te dienen. Ingediende aanvragen worden vanaf plaatsing van deze bekendmaking niet meer in behandeling genomen. Het is niet de verwachting dat er via de provincie Noord-Holland een nieuw budget voor deze regeling komt.

Landelijke subsidie

Momenteel is er wel een landelijke subsidie beschikbaar voor de aanschaf van een zonneboiler, warmtepomp, biomassa ketel of pelletkachel. Zie hiervoor de website van RUD. De verwachting is dat er rond juli van dit jaar een nieuwe landelijke regeling komt waarbij subsidie verleend wordt bij het aanbrengen van 2 of meer energiebesparende maatregelen. Voor de financiering van energiebesparende maatregelen kunt u gebruik maken van de landelijke “energiebespaarlening” (lage rente tarief): www.ikinvesteerslim.nl

Meer informatie of vragen

Voor vragen over de gemeentelijke regeling kunt u contact opnemen met de subsidietelefoon van de RUD NHN: 088-102 13 98. Voor vragen over de andere regelingen en informatie over energie bersparingsmaatregelen kunt u contact opnemen met het DuurzaamBouwloket: www/duurzaambouwloket.nl of de heer Piet Wildschut van de RUD NHN: 088-102 17 62. Meer informatie over energiebesparingsregelingen vindt u op de website van RUD.

Share this article

Related posts

Category

Category

Category

Category